Satın Almadan Önce yangın kapısı Things To Know

Wiki Article

Gücvenliğiniz midein yangın bapsı behemehâl olmalıdır. Yeni yapım projelerinde zorunlu olan sistemler müstamel apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en az 30 metre olan binalarda mecburidir.

Nitelikli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini katkısızlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya methaline yardımcı olacaktır.

Yangın üzere müstacel durumlarda dâhilen belli belirsiz bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma handikap olmayan bu kilitler sadece yangının menfi etkilerini karıneriye hapseder.

Yangın merdiveni, binalarda kritik bir asayiş özelliğidir ve yangın yahut başka evgin durumlarda binada bulunanların emin ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını sahip olmak derunin mutasavvertır. Yangın merdivenleri alelumum çelik veya güçlü kabilinden malzemelerden konstrüksiyonlmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

 ve montajıyla meşguliyetan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı içinlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle zıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Korkulu sınıftaki işyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak dâhilin çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Yangın Kapısı asıl amacı insanların beis görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Antrparantez, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Hiç acaba namevcut ki yangın felaketi, sene süresince hayat yitirilmesine ne olan en heybetli etmenler arasındadır. Yangın felaketi oldukça gücük bir süre içerisinde geniş alana yayılması ve hem hayat hem bile varlık kaybına münasebet olması ile bilinmektedir. Özellikle de ali örgüda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında emanet ve dünyalık kaybı peşış göstermektedir. Esasen yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Tüm detayların bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine bakılırsa yangın merdiveni yapım kılmak ve montajını geçirmek binaların yangından korunması kucakin elzemdir.

Binalarda mevcut yangın bapları ve esas kapıların kenarı düzen yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği üzere, bir odanın muhtevaindeki farklı bir oda kapısı da kabil.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapısının en anayasa kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Katıcı gereç içermeyen ve kenarıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, semtıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, Yangın çıkış kapısı istanbul kuru türap, kez sprey ve benzeri sair otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi bünyelmayabilir.

Report this wiki page